onsdag 29 juni 2011

Regler för gSM

Användarvillkor för goSupermodel.

Här är några regler som jag tycker att är viktiga att tänka på.

1. Sammanfattning                                                                                                      

Din profil och modell kan raderas, stängas av eller spärras utan att du kan göra krav gällande mot goSupermodel om du överträder dessa användarvillkor.
Läs igenom användarvillkoren nog. 
________________________________________________________________________
2. Inledning
För att kunna skapa en profil och modell etc. på goSupermodel måste dina föräldrar eller förmyndare - eller du själv om du är myndig - först godkänna dessa användarvillkor. 
Som föräldrar eller förmyndare till någon som använder goSupermodel måste du gå igenom dessa användarvillkor tillsammans med den minderåriga eftersom du är ansvarig för den minderårigas användning av goSupermodel om inget annat fastställs av tvingande lag.
_______________________________________________________________________
3. Användning av goSupermodel

Uppförande
All kommunikation på goSupermodel, t.ex. via chatt, forum, blogg, klubbar och meddelanden ska genomföras i en vänlig och ordentlig ton. 
Du får inte mobba eller håna andra på goSupermodel. Du får inte skriva något som har karaktären av ingå i nätdejting. Du får heller inte skriva något som är rasistiskt eller diskriminerande etc. eller som på något sätt verkar stötande eller kränkande.
Du får inte skriva illa om andra personer på goSupermodel, oavsett om personerna i fråga är användare av goSupermodel eller inte.

Icke kommersiellt-bruk
Du får inte använda goSupermodel kommersiellt. Du får därför inte marknadsföra produkter. Vilket bl.a. betyder att du t.ex. inte får ge din modell ett namn som innehåller ett produktnamn eller företagsnamn. 

Använd inte andras modeller
Det är inte tillåtet att logga in på en annan persons profil/modell, inte ens om du har fått tillstånd av personen.
_______________________________________________________________________
 4.Profil 
Din modells namn får inte verka stötande eller kränkande för andra.
Din modells namn får inte innehålla information så som ditt riktiga namn, efternamn, telefonnummer eller någon annans personliga uppgifter.

Lözenord
Lämna aldrig ut ditt lösenord till någon. goSupermodel kommer aldrig att fråga efter ditt lösenord och ev. uppgifter om att det är så stämmer inte. 
______________________________________________________________________
5. Säkerhet 
Utan dina föräldrars eller förmyndares kännedom och godkännande ska du av hänsyn till din egen säkerhet aldrig ange ditt riktiga namn, din adress, ditt telefonnummer eller liknande personuppgifter till andra eller avtala att mötas i verkligheten. Om du gör det riskerar du att sätta dig själv i fara, t.ex. genom att du blir kontaktad av personer som inte är dem som de säger att de är.
goSupermodel uppmanar dig att läsa mer om säkerhet på nätet, t.ex. på webbplatsen goSupermodel support eller på www.bris.se.
 ___________________________________________________________________
6. Rättigheter
Du får gärna lägga upp material från goSupermodel på YouTube, Facebook, Twitter eller liknande om du i övrigt är berättigad till detta samt i övrigt använder materialet till privat bruk utan att det ser ut som om materialet har gjorts tillgängligt av goSupermodel. Du får emellertid under inga omständigheter använda materialet på hemsidor som står i strid med dansk lag,  eller övriga platser som har till sitt syfte att skada goSupermodel. Användningen måste alltid ske i överensstämmelse med avsnitt 3. Om du lägger ut material från goSupermodel på nätet måste du länka till www.gosupermodel.se.
Du ansvarar för att allt material som du lägger upp eller på annat sätt tillför goSupermodel inte kränker andras rättigheter.
_______________________________________________________________________

7. Köp av tjänster på goSupermodel, exempelvis medlemskap och goPengar

Om din profil och modell raderas av goSupermodel för att du har överträtt dessa användarvillkor går allt innehåll och alla tjänster förlorade och du kan varken kräva tillbaka tjänster, innehåll eller det belopp som du ev. har betalt för ett medlemskap från goSupermodel.
_______________________________________________________________________
8. Ersättning

All användning av goSupermodel sker på eget ansvar. goSupermodel är inte ansvarigt för förluster som du som användare kan komma att drabbas av till följd av din användning av goSupermodel, om inget annat fastställs av tvingande lag.
________________________________________________________________________
9. Personuppgifter


goSupermodel använder cookies och loggar dina uppgifter. Uppgifterna samlas in av säkerhetsskäl och för att göra användarupplevelsen ännu bättre. goSupermodels användning av dessa uppgifter beskrivs mer detaljerat i den aktuella sekretesspolicyn 
All information om din profil och modell raderas senast sex månader efter det att din profil och modell har raderats.
______________________________________________________________________
10. Ändringar

Fortsätter du att använda goSupermodel efter det att en sådan ändring av användarvillkoren har skett, innebär det att du automatiskt har accepterat ändringarna. Som användare bör du regelbundet och minst var tredje månad läsa igenom de aktuella användarvillkoren.
Det kan hända att du efter en ändring av användarvillkoren uttryckligen blir ombedd att godkänna den senaste versionen av goSupermodels användarvillkor. 
Om du inte längre godkänner goSupermodels användarvillkor har du inte rätt att fortsätta använda goSupermodel och du ska i sådant fall genast avsluta din profil och modell._______________________________________________________________________
11. Upphörande

goSupermodel har när som helst rätt att utan föregående varsel stänga ner eller radera din profil och/eller spärra din åtkomst till goSupermodel, t.ex. genom att spärra din IP-adress, om goSupermodel anser att du har överträtt dessa användarvillkor. Även om du har ett medlemskap kan din profil stängas ner/raderas/spärras.
________________________________________________________________________
12. Klagomål


Om du är missnöjd med ett beslut som fattats av goSupermodel eller i övrigt vill framföra klagomål eller kontakta goSupermodel gör du det på support-se@goSupermodel.com. goSupermodel kommer att behandla ditt klagomål så snart som möjligt.



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar