torsdag 30 juni 2011

LOL!

TESTA KODEN PÅ GSM PÅ FORUM DET ÄR SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ ROLIGT!!!


javascript:R=0; x1=.1; y1=.05; x2=.25; y2=.24; x3=1.6; y3=.24; x4=300; y4=200; x5=300; y5=200; DI=document.getElementsByTagName("img"); DIL=DI.length; function A(){for(i=0; i-DIL; i++){DIS=DI[ i ].style; DIS.position='absolute'; DIS.left=(Math.sin(R*x1+i*x2+x3)*x4+x5)+"px"; DIS.top=(Math.cos(R*y1+i*y2+y3)*y4+y5)+"px"}R++}setInterval('A()',5); void(0);

onsdag 29 juni 2011

Regler för gSM

Användarvillkor för goSupermodel.

Här är några regler som jag tycker att är viktiga att tänka på.

1. Sammanfattning                                                                                                      

Din profil och modell kan raderas, stängas av eller spärras utan att du kan göra krav gällande mot goSupermodel om du överträder dessa användarvillkor.
Läs igenom användarvillkoren nog. 
________________________________________________________________________
2. Inledning
För att kunna skapa en profil och modell etc. på goSupermodel måste dina föräldrar eller förmyndare - eller du själv om du är myndig - först godkänna dessa användarvillkor. 
Som föräldrar eller förmyndare till någon som använder goSupermodel måste du gå igenom dessa användarvillkor tillsammans med den minderåriga eftersom du är ansvarig för den minderårigas användning av goSupermodel om inget annat fastställs av tvingande lag.
_______________________________________________________________________
3. Användning av goSupermodel

Uppförande
All kommunikation på goSupermodel, t.ex. via chatt, forum, blogg, klubbar och meddelanden ska genomföras i en vänlig och ordentlig ton. 
Du får inte mobba eller håna andra på goSupermodel. Du får inte skriva något som har karaktären av ingå i nätdejting. Du får heller inte skriva något som är rasistiskt eller diskriminerande etc. eller som på något sätt verkar stötande eller kränkande.
Du får inte skriva illa om andra personer på goSupermodel, oavsett om personerna i fråga är användare av goSupermodel eller inte.

Icke kommersiellt-bruk
Du får inte använda goSupermodel kommersiellt. Du får därför inte marknadsföra produkter. Vilket bl.a. betyder att du t.ex. inte får ge din modell ett namn som innehåller ett produktnamn eller företagsnamn. 

Använd inte andras modeller
Det är inte tillåtet att logga in på en annan persons profil/modell, inte ens om du har fått tillstånd av personen.
_______________________________________________________________________
 4.Profil 
Din modells namn får inte verka stötande eller kränkande för andra.
Din modells namn får inte innehålla information så som ditt riktiga namn, efternamn, telefonnummer eller någon annans personliga uppgifter.

Lözenord
Lämna aldrig ut ditt lösenord till någon. goSupermodel kommer aldrig att fråga efter ditt lösenord och ev. uppgifter om att det är så stämmer inte. 
______________________________________________________________________
5. Säkerhet 
Utan dina föräldrars eller förmyndares kännedom och godkännande ska du av hänsyn till din egen säkerhet aldrig ange ditt riktiga namn, din adress, ditt telefonnummer eller liknande personuppgifter till andra eller avtala att mötas i verkligheten. Om du gör det riskerar du att sätta dig själv i fara, t.ex. genom att du blir kontaktad av personer som inte är dem som de säger att de är.
goSupermodel uppmanar dig att läsa mer om säkerhet på nätet, t.ex. på webbplatsen goSupermodel support eller på www.bris.se.
 ___________________________________________________________________
6. Rättigheter
Du får gärna lägga upp material från goSupermodel på YouTube, Facebook, Twitter eller liknande om du i övrigt är berättigad till detta samt i övrigt använder materialet till privat bruk utan att det ser ut som om materialet har gjorts tillgängligt av goSupermodel. Du får emellertid under inga omständigheter använda materialet på hemsidor som står i strid med dansk lag,  eller övriga platser som har till sitt syfte att skada goSupermodel. Användningen måste alltid ske i överensstämmelse med avsnitt 3. Om du lägger ut material från goSupermodel på nätet måste du länka till www.gosupermodel.se.
Du ansvarar för att allt material som du lägger upp eller på annat sätt tillför goSupermodel inte kränker andras rättigheter.
_______________________________________________________________________

7. Köp av tjänster på goSupermodel, exempelvis medlemskap och goPengar

Om din profil och modell raderas av goSupermodel för att du har överträtt dessa användarvillkor går allt innehåll och alla tjänster förlorade och du kan varken kräva tillbaka tjänster, innehåll eller det belopp som du ev. har betalt för ett medlemskap från goSupermodel.
_______________________________________________________________________
8. Ersättning

All användning av goSupermodel sker på eget ansvar. goSupermodel är inte ansvarigt för förluster som du som användare kan komma att drabbas av till följd av din användning av goSupermodel, om inget annat fastställs av tvingande lag.
________________________________________________________________________
9. Personuppgifter


goSupermodel använder cookies och loggar dina uppgifter. Uppgifterna samlas in av säkerhetsskäl och för att göra användarupplevelsen ännu bättre. goSupermodels användning av dessa uppgifter beskrivs mer detaljerat i den aktuella sekretesspolicyn 
All information om din profil och modell raderas senast sex månader efter det att din profil och modell har raderats.
______________________________________________________________________
10. Ändringar

Fortsätter du att använda goSupermodel efter det att en sådan ändring av användarvillkoren har skett, innebär det att du automatiskt har accepterat ändringarna. Som användare bör du regelbundet och minst var tredje månad läsa igenom de aktuella användarvillkoren.
Det kan hända att du efter en ändring av användarvillkoren uttryckligen blir ombedd att godkänna den senaste versionen av goSupermodels användarvillkor. 
Om du inte längre godkänner goSupermodels användarvillkor har du inte rätt att fortsätta använda goSupermodel och du ska i sådant fall genast avsluta din profil och modell._______________________________________________________________________
11. Upphörande

goSupermodel har när som helst rätt att utan föregående varsel stänga ner eller radera din profil och/eller spärra din åtkomst till goSupermodel, t.ex. genom att spärra din IP-adress, om goSupermodel anser att du har överträtt dessa användarvillkor. Även om du har ett medlemskap kan din profil stängas ner/raderas/spärras.
________________________________________________________________________
12. Klagomål


Om du är missnöjd med ett beslut som fattats av goSupermodel eller i övrigt vill framföra klagomål eller kontakta goSupermodel gör du det på support-se@goSupermodel.com. goSupermodel kommer att behandla ditt klagomål så snart som möjligt.



 

Catharine: På stugan

Jag var på stugan. Måndagen och tisdagen. Vi simmade 3 gånger på tisdagen :-) sköönt!
Jag sov över där med min kusin. Hon konståker. SÅ hon tränar minst en timme per dag. Så jag tittade på. Men det var tråkigt där. Så vi åkte hem.

onsdag 22 juni 2011

Hos Caro

Idag var vi hos Caro. Vi åkte skateboard  ute, och spelade sims 3.

måndag 20 juni 2011

Catharine: Mina kusiner

Igår for vi först till stugan, där träffade jag fammu och faffa. Sen kom mina kusiner från pappas sida. Men det tog så länge så vi for sen. Vi for till mina kusiner från mammas sida. Min momis kusin var också där. Mamma har angry birds och puppy talk på sin telefon 
I <3 IT
De e jätte roligt. Sen for vi hem 11 tiden. Mina kusiner skulle sova redan för de skulle vakna jätte tidigt. Jag läste världens ROLIGASTE godnattsaga. Från en ord bok. 
hetvin starkvin (t.ex. sherry, portvin)
hetvägg fettisdagsbulle (se d.o) med varm mjölk
hetär finare prostituerad i antikens Grekland
Så höll jag på ganska länge. Sen åkte jag hem och sov och nu har jag vaknat igen :-)

söndag 19 juni 2011

Caro: Min kusin blev byggingenjör igår

Min kusin blev byggingenjör igår, så min kusin bjöd på mat. Jag fick träffa några sysslingar. Det var jättekul vi lekte Robinson och spela badminton. Vi var jättebra på att hitta saker. Men till sist skulle de fara  buhuuuuu : ( ,
sen blev det jättetråkigt.

Komentera gärna : )


Sommarhälsningar från Caro





         

fredag 17 juni 2011

Catharine: idag

Idag var jag hos mina kusiner, vi pratade lite och åt lite kaka.







































/Catharine

Catharine: Igår

Ja hej, godmorgon, jag är lite morgontrött ännu, men jag tänkte berätta mera om igår. Igår åkte jag med mina kusiner till stugan. Det är ganska många kilometer, men vi åker alltid med bil för det tar inte lång tid. Vi simmade jättemycket, för vi har en ny brygga på stugan. Jag försökte lära mej att hoppa bomb, för jag är lite rädd för att hoppa. Det är så konstigt när jag inte är van. Min fammu och mammas kusinär också lite sådär rädda. Men min momi! Hon är ganska gammal och hon hoppar HUVUDET FÖRE! I vattnet, och hon vill inte hoppa i eller gå  i på annat sätt. Hon vill bara hoppa huvudet före. Och inte ens jag vågar nästan hoppa. Jag är alltid jätte rädd att hoppa så att det tar ont nåstans. Men jag är ganska van.
Ja fast, nu skrev jag ju om något heeelt annat. Vi var i bastun också, det var skönt. Sen simmade vi igen. Och gick in i bastun. Och så höll det på en stund. Vår stuga ligger på ett bra ställe, för där kör båtar helatiden. Så det kommer jättemycket vågor. Men mina kompisar har en stuga och där kör viking line förbi! Men en gång var det INTE roligt, för vi hade gjort ett jätte fint sandslott, och sen hade vågorna förstört det(slltså på deras stuga).
Ja och nu skrev jag IGEN något helt annat... typiskt mej...
Sen när vi blev hungriga så åt vi grillad majs och biff som mamma hade grillat nder tiden som vi simmade. De var sååå gott. Sen åt vi en massa kex. En gång när vi var på stugan så åt jag upp nöstan ett helt glass PAKET! Nam nam nam, det var gott, för jag älskar choklad glass och choklad. Sen efter en stund så lackade jag min ena kusins tånaglar till meloner. Det blev snyggt.Ja förresten, har jag berättat att jag har 52 olika nagellack hemma??? Det är SANT!!!! Jag samlar. Ja och sen när vi hade låtit det torka så gick vi på promenad. Vi tittade på kossorna. Jag såg inte el-bandet vid stängslet så jag rörde det förstås... och fick en så stor chock att jag nästan DOG!!! Nej nej nej, det var ett skämt, haha annars skulle ju alla kossor vara döda. Det sved bara lite konstigt i handen en stund. Sen gick vi och tittade på ett naturområde. jag fångade en trrollslända. Den råkade dö... Men de var i mistag! Sen fångade jag en gräshoppa. Min ena kusin fotade den. Sen tittade vi oss lite runt omkring där. Kolckan var kanske hav 10, men man ska inte titta på klockan på sommarlovet tycker jag. Sen gick vi tillvaka till stugan, vi skulle simma. Men ja före vi gick och gå då. Jag glömde att berätta. ja så före det före kossorna och "elchocken" så hämtade vi upp alla madrasser och det från bryggan, och grannarna var också och simmade, de är pojkar i vår ålder, och sen kom deras pappa, och vi hörde att pappan sa till dom att TItta pojkar, där är tre flickor som vinkar! För vi vinkar alltid till alla, våra grannar, de och de andra grannarna, de som kör med båt förbi m.m, sen kom pojkarna upp på bryggan och frågade pappan Var? Visa!!. Sen gick vi bort för det blev pinsamt, de är nya grannar, jag har inte ens hunnit prata med dom. Ja och sen for vi på den där promenaden. Som jag berättade om, och efter promedan skulle vi simma igen. Pojkarna var borta, inga båtar körde förbi, allt var lugnt och skönt. Sen for vi upp och klädde på oss och åkte hem. Det var en trevlig dag.

/Catharine

torsdag 16 juni 2011

Catharine: Stugan

Idag var jag med mamma och mina kusiner på stugan, vi kom just hem, vi simmade och hoppade så nu är jag sååå trött, jag skriver mera imrn.
Och Caro, jag har big bang's skiva!!!
Dom e helt bra, ja har deras autografer oxå.
God natt! *gäsp* *gäsp*

/Catharine
Jag ska sätta in bilder också sen, men jag måste ladda upp dom från kameran och det tar en halv dag liksom faktiskt, jag överdriver inte. Så de kommer sen när jag har tid.

onsdag 15 juni 2011

Caro: Har hittat bästa bande ever

 
                                                     BIG BANG   dom är jättebra I love them <3<3<3 

Det regnar här

Det har regnat hos oss i tre dagar det är jättetråkigt för att nu kan man inte gå och simma. :(
Med blöta hälsningar: Caro & Catharine

söndag 12 juni 2011

Catharine: Igen en ny vecka

Nu är det måndag igen. Den andra veckan på sommarlovet.  Har du sommarlov redan?
Vi gjorde jätte mycket förra veckan. Speciellt Caro, hon han ju inte alls blogga! Jag simmade varje dag och igår hoppade jag första gången. För mam måste ju komma ihåg att kolla bottnet först, så man inte sttöter sig. 
Ha en bra fortsättning på veckan!
/Catharine

P.S bilder kommer nog snart, tror jag, och kom ihåg att ni kan kommentera genom att kryssa i den rutan ni tycker passar bäst. Ni kan också kontaktka oss vi vår e-post:
sommar.flickor@hotmail.com

lördag 11 juni 2011

Caro: Ser på en ny anime film

Catharine: Det regnar och haglar och åskar

Plötsligt reingde min kusin och fråga om vi skulle simma.
Sen började det regna, så vi bestämde oss att inte simma.
Sen började det hagla. Och tillslut åskade det. Mitt på dagen!
Fast inte lika mycket som på bilden :-) som tur...

/Catharine

Kommentera gärna. Ni kan också skicka mejl till adressen:
sommar.flickor@hotmail.com

fredag 10 juni 2011

Idag ska vi på marknad!!!

Hej, go morgon!
Idag ska Vi till marknaden som jag berättade lite om igår :-D
Det ska bli roligt. Man kan ju köpa vad som helst där, så vi kan köpa godis och äta det hela tiden!!!!!
Fast dit som vi ska är det nog inte så här trångt.

Glad fortsättning på dagen
önskar Du vet nog vilka vi menar... x)

Nytt kommentar system

har du märkt att du kan kommentera genom att kryssa i rutorna nedanför inlägget.
Vad tycker du??
Om du har frågor eller något annat ärende så kan du kontakta oss vi adressen sommar.flickor@hotmail.com så svarar vi så fort vi kan

Min kompis blogg

Min kompis Malin har en blogg. Hon skriver om sig själv och sätter bilder så man ser hennes ansikte. Hennes blogg är bra. Vi sätter inte ut våra hela namn eller bilder där man ser våra ansikten. Men om ni vill förlja hennes blogg oxå så här är adressen:
www.mcl.ratata.fi
Vi känner Malin bra. Hon är trevlig, läs gärna hennes blogg!
Men kom ihåg att läsa vår oxå :-D

Catharine: Marknad

Jag är lite morgontrött ännu efter allt simmande igår.
Men idag är det marknad i vår stad.
Ja ska kanske dit, jag vet inte om jag orkar.
Man kan köpa allt möjligt där. Men om jag far dit så kan jag fota det jag har köpt om jag köper nånting, så får ni se det. Men iaf, glad fortsättning på dagen.

P.S Jag tror Caro ska dit, jag tycker att hon sa det nån gång, så kanske jag träffar henne där, om jag far


torsdag 9 juni 2011

Catharine: Jag lever! (

Det var 31 grader idag, men jag blev inte stekt levande.
Oj så konstigt, (NOT)

ha en bra fortsättning på sommaren!

MVH Catharine

Catharine: Hejdå!

GLAD SOMMAR!!!
Nu sak jag gå och simma!

Jag kanske tar bilder, 
men min kamera är nästan full med 
bilder så kanske det kommer lite senare.
Hejdå,  vi ses...

onsdag 8 juni 2011

Catharine: I´m so happy!

Jag är så glad idag för vi smalt inte bort igår, fast det var 28 grader. Jag var och simmade med min kusin på stugan, mamma kom också och simma, till slut. Vi hade med oss en stor madrass och en liiiten liten madrass. Men det blåste ganska mycket så de flög hela tiden i vattnet, sen var vi tvugna att simma efter dom helatiden. Jobbigt värre... Sen åt vi majs och biff. Jag älskar choklad glass, så vi hade såklart köpt det, jag åt upp nästan hela burken(vi hade köpt 2 st 1 l glassförpackningar). Jag blev jättemätt så vi väntade en stund efter att vi hade ätit glass, och sen gick vi och simmade igen. Sen var klockan redan 21.00 så vi 
åkte hem. Det var en skööön varm dag, tur att det ändå blåste lite. 
_______________________________________________
MEN     IDAG!!!
IDAG SKA DET BLI 31 GRADER VARMT!!!!

VI KOMMER ATT STEKAS LEVANDE!!!
HJÄÄÄLP!!!
(bli inte rädda, det här är bara min humor, 
klart att det bara är ett skämt, 
vem skulle ens tro på något sånt)                                                                       
Kom och köp!!! Kom och köp!!! Kom och köp!!! 
Stekt människa, provsmaka gratis!!! Bra kvalitet!!!
Ny stekt i ekologisk sol värme!!! 

Kom och köp! Kom och köp! Kom och köp! 
Äkta människo handväska!! 
Det ryms mycket i den! Hållbar och billig! 
Kom och köp! Kom och köp! Kom och köp!
 
 
Med stek varma hälsningar
Catharine
 
  
 
 
 
Allt det där som verkar lita konstigt ät ju såklart ett skämt, men det finns ju humorlösa som inte förstår sånt
 


Catharine: Glad sommar på olika språk

Jag tycker om att lära mej nya språk. Alla språk är så olika medan vissa är lite lika varandra.

Svenska: Glad sommar
Finska: Hyvää kesää
Engelska: Happy summer
Hm... nu måste jag leta på google translate, jag kan inte så många språk.
Det är svårt att söka på google translate så jag söker bara ordet sommar.
Franska: été
Italienska: estate
Norska: sommer, samma som på danska
Danska: sommer, samma som på norska
Isländska: Sumar
Tyska: sommer, samma som på norska och danska
Ryska: netom, eller något, första bokstaven liknar ett n
Spanska:verano

Nu orkar jag inte skriva mer. Ha det bra.

mutlu yaz
(turkiska)

Catharine: Några dagar med min kusin

De senaste dagarna har jag bara varit med min kusin. Vi har sovit i tält. Sen kom deras katt med en vattensork i munnen och började äta på den några meter ifrån vårt tält, på kvällen, när vi skulle sova.
Sen vanade vi tidigt för vi skulle till stallet. Min kusin tycker om hästar. På stallet var det varmt. Hästarna blev helt svettiga och vi med. Sen åkte vi hem och simmade. Det var svalkande, skööönt.
Idag ska jag vara med min kusin igen. Vi ska till stugan och simma där. det ska bli skönt.
Idaf har de lovat att det ska bli 28 grader. Tur att man har en egen strand... så behöver man inte trängas bland andra människor.

tisdag 7 juni 2011

Catharine: De är hemska!!!

Myggorna är såå jobbiga!



Jag har redan två riktigt stora myggbett på mitt ena knä. De är nog rekord stora.
Mygbetten kliar helatiden.
Jag ska börja använda myggsprej i fortsättningen
Kommentera gärna eller skicka e-post till adressen sommar.flickor@hotmail.com

Catharine: Inga kommentarer :-O

Vi har inte fått några kommetaner alls :-O
Har ni inget google-konto? Är det därför ni inte kan kommentera?
I så fall så kann ni kommentera genom att ni skickar er kommentar till adressen 
sommar.flickor@hotmail.com
om ni har frågor, önskemål eller något annat ärende till oss så kan ni skicka det till samma adress så svarar vi så fort vi kan.


Mvh     Catharine

Catharine: Jag har lite bråttom just nu

Hej!
Jag sov i tält förra natten med min kusin, men före det simmade vi. Skööönt!
När vi nästan hade somnat kom deras katt med en vattensork i munnen och började äta på den. Katten var bara kanske fem meter i från oss och det var så äckligt att höra när benen krossades och när vi såg när den åt upp de sliskiga tarmarna. Fyyy. Fast det är ju en katt. Idag steg vi upp kl. 8.00 på morgonen för vi skulle till stallet. Min kusin är galen i hästar. Jag tog bilder men jag vet inte om jag får sätta dom på bloggen. Jag ska vara ganska mycket med min kusin så jag hinner inte blogga så mycket. Tyvärr. Men sluta inte läsa bloggen för det. caro bloggar ju fortfarande.

Caro: Caramell efter plugget

                           Bra musikvideo nunär skolan har slutat, från Caro




    Äger inte den här videon men komentera gärna            

måndag 6 juni 2011

catharine: Vi kommer att smälta bort!

På onsdagen har de lovat ett det ska bli 28 grader varmt!!!
Jag kommer att smälta bort i den hettan....
Så kom ihåg solkrämen!

Catharine: Idag ska jag kanske tälta Ute!

Idag, just idag, ska jag kanske tälta. Huuuu. Jag ska kanske tälta ute
Tältet är jätte litet så det ryms just & just två i i det. Hoppas inte en björn kommer och äter upp mej!!!


igår simmade jag för första gången på året, det var kalllllllllt, men det blev lite varmare när jag hade vant mej. Sen fiskade vi, vi fick 4 fiskar, jag vet inte vad det var för fiskar, men de kallas för skitospik, tror jag, vi gav fiskarna åt katten. 

Jag sätter in bilder så fort jag kan.

Kommentera gärna eller skicka e.post till
sommar.flickor@hotmail.com


Ha det bra
mvh  Catharine

söndag 5 juni 2011

Norska släktingar på besök :)

Caro:  Mina släktingar kommer på besök dom är jättesnälla
Catharine: Fusk mina kommer senare på sommaren
Caro: Men det ända dåliga är att vi måst hämta dom från helsingfors
Catharine: Hah det kommer bli en låååååååååååång väg


Det var jag Caro som skrev såhär, jag tror att Catharine tycker så här.

truly madly deeply

               Musikvideo från Caro




      Äger inte den här videon men komentera gärna

Manga är ett bolag

Catharine manga är ett anime bolag det är inte samma sak som anime. Anime betyder animerad, animerad är sammma sak som tecknad : ) Här är några anime bolag manga, hentai, kick ass och några till jag kommer inte ihåg namnen XD  
När jag blir stor vill jag kanske bli en som ritar anime filmer, vem vet kanske mitt namn står på någon av filmerna sen                                                                                    


Vad tycker ni om bilden komentera gärna

Catharine: Kallt idag

Idag är det kallt om man jämför med igår, men inte riktigt så kallt som på bilden, kanske 5 graders skillnad.
hAhaHAhA jag hittade bilden och tyckte att den passade men om man jämför de två bilderna så är det ganska mycket skillnad. Som tur är så har inte vi såna ändringar varje dag :-P

Catharine: Manga och anime

Hej, Caro tycker jätte mycket om manga och anime så jag tänkte skriva om det vad jag tycker och sånt.
Caro är bra på att rita manga eller anime.
Det kommer från japan?
Manga och anime är samma sak?
Jag skriver det här, sen får Caro rätta det :-D
Jag kommer att ha allt FEL,  XD
Anime och manga ögon är svåra att rita?
ÖöÖööh det är allt jag tror att är sant som jag vet om manga och anime?
Vad ä fel, Caro rätta mej :-)
hoppas att jag inte har allt fel, då blir det piiinsamt :-)




/ Catharine


Kommentera och skriv vad du tycker att jag skrev fel

Ops

                                                          jag menar Catahrine

Caro tillbaks


Caro:  förlåt att jag inte har skrivit på jättelänge men i alla fall här är världens sötaste bild

Catharine: Idag ska jag simma!

Äntligen!
Idag ska jag simma för första gången på hela året, det ska bli så roligt.
Jag sätter in bilder sen senare på dagen efter att jag har simmat :-)
fast jag kanske går i via bryggan. Men jag ser sen var jag går i vattndet



Varför kommenterar ingen? Kommentera! :-D

catharine: Kattungar

På lördagen var jag och tittade på kattungar, jag kan inte få en men jag ville ändå titta på dom för de är sååå sööööööööööta! Jag ska sätta in bilder, men bilderna blev inte så bra p.g.a jag kunde inte använda blixt för de hade kunnat få ont i ögonen. Kattungarna är svarta och vita, mest svarta men lite vita under magen. Det finns bara två kattungar, den tredje var så liten att den dog :'-(

Catharine:Före och efter att jag klippte mej

                                       Före:
                                   

                                     Efter:
Catharine: Jag tycker inte att det blev så lyckat men det är nog lite finare än det var för iaf.



Kommentera och säg vad du tycker!

lördag 4 juni 2011

Är du med på gsm? (goSupermodell)

Catharine: Bli gärna vän med mej, jag heter SuperModellMandy och är Supermodell brons 

Vad tycker du om JB?

Catharine: Han är bäst och jätte söööt
Caro: Nej han är ju inte alls söt!
Dethär inlägget skrev jag Catharine, men jag tor att Caro tycker sådär om Justin

Vad tycker du?? kommentera

Studenten

Idag ska jag fira en student
Jag undarar varför studentmössan ser ut som den gör...

Våra namn

Vi får inte ha våra riktiga namn så jag som oftast skriver inlöggen, den som är "ettan" så du kan kalla mej Catharine och den andra "tvåan" för Caro.
Så i Fakta om oss inlägget så den första är jag Catharine och den andra är Caro.


Kommentera gärna, våga bli den första :-D


Äntligen sommarlov!!!


Nu är det änligen sommarlov!
Vi hade skolavslutning idag, det gick bra.
Jag fotade mycket men jag förstår inte hur jag ska få bilderna hit, jag tar på infoga men inget händer :-(
jaja, jag ska fråga mamma eller någon annan som kan hjälpa mej
/ hm, kom på något namn till mej, något på M


här är lite sommarbilder från nätet i alla fall... :-)


en surfare :-)



                                              mm, nam , en god hjärtjordgubbe <3

                                                             Hästar på grönbete

                                                              en ko :-D muu muu

                             vilken lång brygga, från den kan ju jättemånga hoppa samtidigt!

                     och när det är varmt ska man ju dricka mycket :-)

                    om man vill vara i skuggan så kan man ju sitta under ett äppelträd och äta äppel

                 sen till slut så kan man gå till stranden och se på den vackra solnedgången

          _________________________________________________

Jag ska försöka få in mina ena bilder på bloggen men de kommer inte in fast jag tar på infoga...

Men ni ska ändå ha en riktigt skön sommar, vi ska blogga om vad vi gör men sitt inte inne hela dagen .